Business Mediation

ontwikkel je talent om conflicten op te lossen

Kan voor jou een gelijkspel de winnende uitslag zijn?

De wil om te winnen zit veel ondernemers in het bloed. Ook medewerkers willen zich goed voelen over hun eigen prestaties. Blijft dat positieve gevoel uit en sluipt er onvrede in de verhoudingen? Zoek dan tijdig naar een oplossing. Kom je er niet uit, aarzel dan niet om een mediator in te schakelen. Die brengt je dichter bij elkaar. Een afstand die groot lijkt kan wel eens verrassend klein blijken te zijn.

Bel Mediator Herman: 06 24 10 40 77

Op deze manier wil ik niet met mijn vader samenwerken

Ik heb bedrijfskunde gestudeerd en mijn vader heeft alleen technische school gevolgd. Hij is de oprichter van het bedrijf en doet laatdunkend over mijn opleiding. In de avonduren heeft hij veel cursussen gevolgd, maar hij stelt zich op als eenvoudige jongen en zet zich af tegen mij. Vooral nu ik ben afgestudeerd. Terwijl ik in zijn bedrijf ben opgegroeid! Het is een mooie firma die ons beiden aan het hart gaat. Maar op deze manier denk ik liever aan een andere toekomst.

Bel Mediator Herman: 06 24 10 40 77

Ik ben verliefd geworden op mijn beste klant

Als een ander dit zou vertellen, dan zou ik erom lachen. Helaas betreft het mijzelf. Ik ben verliefd geworden op mijn beste klant. Lang heb ik deze gevoelens weggestopt. We hebben immers een zakelijke relatie. Ik ben al jaren privé ongebonden. Mijn secretaresse zegt: geef het een kans, laat je gevoelens zien. Maar ik ben doodverneus en deze klant verliezen zou misschien wel het einde van mijn bedrijf betekenen.

Ik ben een beetje radeloos. En... hoort deze vraag wel thuis bij een mediator?

Bel Mediator Herman: 06 24 10 40 77
eBoek Echtscheiding

Download gratis

De rol van de mediator bij een arbeidsconflict.

Arbeidsmediation helpt werknemers en leidinggevenden verder te komen, zodat 'het conflict' niet meer bepalend is. Hoe draagt de mediator hier aan bij.

Download gratis

Onze vrouwen hebben een hekel aan elkaar gekregen

Mijn compagnon en ik voelen elkaar goed aan. Wij besteden veel tijd aan onze zaak en het thuisfront stemt daarin toe. Ook bij uitjes in de privésfeer weten wij elkaar te vinden. Dat is jaren goed gegaan, maar de vriendschap tussen onze vrouwen lijkt nu bekoeld. Dat vinden wij als mannen heel jammer. Het heeft ook een nadelige invloed op ons werk, het voelt niet meer zo innig als vroeger. Hoe krijgen wij de dames zover dat ze elkaar weer toegenegen zijn?

Bel Mediator Herman: 06 24 10 40 77

Schaeffer Mediation Zwolle, sinds 2015

Als zakelijkheid een medaille is, staat op de keerzijde emotie

als financier wil mijn vader te veel invloed in mijn bedrijf

 

Stel gerust je vragen

Als het om mediation gaat, zijn veel vragen heel persoonlijk. Herman Schaeffer gaat vertrouwelijk om met wat je hem vraagt. Hij stelt je op je gemak en helpt je concreet naar een volgende stap.

Bel Mediator Herman: 06 24 10 40 77