ALS JE KIND VOOR EEN VOLWASSEN OPGAVE STAAT

KINDERMEDIATION

Plan een GRATIS kennismaking

Kindermediation

small logo
Je wilt het beste voor je kind. Een goede relatie tussen jou en je partner staat daarvoor aan de basis. Maar wat als je elkaar bent kwijtgeraakt? Je bent nog altijd de vader en moeder van je zoon of dochter. Maar je leeft niet meer als man en vrouw. Het vertrouwen is weg. Tegelijkertijd wil je de band tussen ouder en kind(eren) in stand houden. Het professionele oor van een kindbehartiger hoort meer. Woede en verdriet, angst en hoop, liefde en begrip krijgen de ruimte. Je kind vindt zijn of haar veilige plek in een wereld die veranderd is.

Vertrouwen houden in papa en mama

De voordelen van Schaeffer familiemediation.

Het eerste gesprek is altijd gratis en 100% vertrouwelijk
Onafhankelijke en gecertificeerde mediator
Sneller en goedkoper dan hulp d.m.v. een advocaat
Subsidieregelingen mogelijk
Je krijgt de regie en het overzicht weer terug
Vraag een gratis adviesgesprek aan

Contactaanvraag familiemediation

Naam(Vereist)
Untitled(Vereist)

Jouw kind en de juridische procedure

Wanneer je als ex-partners met elkaar in een juridische procedure terechtkomt, kan de rechter een gesprek aangaan met je kind. De kindbehartiger beschikt over de juiste vaardigheden om je zoon of dochter daarop voor te bereiden. Zodat de wensen van het kind goed aan de orde komen. Ook bij het schrijven van een brief aan de kinderrechter helpt de kindbehartiger jouw zoon of dochter de juiste woorden te vinden.

Kinderen en echtscheiding

Muriël Bosgra is kindbehartiger en samenwerkingspartner van Herman Schaeffer. Zij is ervaren in het praten met kinderen van ouders die gaan scheiden. Muriël ondersteunt ouders bij het opstellen van het ouderschapsplan door ook met de kinderen te praten. Zodat hun stem in de echtscheiding is gewaarborgd.
Plan een vrijblijvende kennismaking

Ik voel mij weer een goede ouder

In het tumult rond een scheiding kan de relatie met je kind onder druk komen te staan. Je bent niet meer de vertrouwde papa of mama. Dat wil je graag herstellen. Een kindbehartiger kan dat proces op gang helpen of zo nodig versnellen. Jouw kind en jij bouwen het contact opnieuw op. De weg die jullie volgen, hangt van jullie beiden af. Alle mensen zijn uniek en jullie weg terug naar elkaar is dat ook.

Stel gerust je vragen

Als het om mediation gaat, zijn veel vragen heel persoonlijk. Herman Schaeffer gaat vertrouwelijk om met wat je hem vraagt. Hij stelt je op je gemak en helpt je concreet naar een volgende stap. Het eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.
Bel Mediator Herman: 06 24 10 40 77
Herman Schaeffer
Mediator
foto-footer
© 2024 Gemaakt door CustomerScope
chevron-downchevron-right