Het is een sport om elkaar te leren stimuleren

TEAMMEDIATION

Plan een GRATIS kennismaking

Teammediation

small logo
Er is veel irritatie op onze afdeling over de gang van zaken. Onze opvattingen over het werk lopen uiteen. Ik hoor regelmatig collega’s zuchten, zo van: “Hoe vaak moet ik dat nog zeggen...”. Of ze lopen weg uit een overleg. Als ik iets doe, doet een collega dat vaak nog eens over, zonder overleg. Hoe stoppen we dit?

"Wij zitten hier vaak elkaars werk te doen"

De voordelen van Schaeffer arbeidsmediation.

Het eerste gesprek is altijd gratis en 100% vertrouwelijk
Onafhankelijke en gecertificeerde mediator
Sneller en goedkoper dan hulp d.m.v. een advocaat
Subsidieregelingen mogelijk
Je krijgt de regie en het overzicht weer terug
Vraag een gratis adviesgesprek aan

Download e-boek arbeidsmediation

Naam(Vereist)
Untitled(Vereist)

"Wij spelen nu hetzelfde spel met gelijke regels"

Ik dacht bij mediation altijd aan een conflict tussen twee mensen. Dat kan dus ook een heel team zijn! Er was altijd weinig collegialiteit tussen ons. De ouderen deelden hun kennis niet met de jongeren en het ziekteverzuim was hoog. Om een lang verhaal kort te maken: wij hebben elkaar gevonden. De emoties vlogen over tafel, maar uiteindelijk bleef er een schone lei over. Wij hebben eensgezind nieuwe regels opgesteld en dat werkt goed. Wij kunnen elkaar daarop aanspreken terwijl ieder zijn goede humeur behoudt.

Kan voor jou een gelijkspel
de winnende uitslag zijn?

De wil om te winnen zit veel ondernemers in het bloed. Ook medewerkers willen zich goed voelen over hun eigen prestaties. Blijft dat positieve gevoel uit en sluipt er onvrede in de verhoudingen? Zoek dan tijdig naar een oplossing.

Kom je er niet uit, aarzel dan niet om een arbeidsmediator in te schakelen. Die brengt je dichter bij elkaar. Een afstand die groot lijkt kan wel eens verrassend klein blijken te zijn.
Bel of app voor meer informatie:06 24104077
conflictbemiddeling

"Mijn beide afdelingshoofden blijken heethoofden te zijn"

Het ging altijd heel goed tussen mijn twee afdelingshoofden. Totdat. Ja, totdat wat? Er is iets misgegaan tussen hen. Ik heb mijn vermoedens, maar misschien zit ik er helemaal naast. Het kost mij veel energie en ik krijg klachten van andere medewerkers. Beide hoofden zijn essentieel voor mijn bedrijf. Hoe krijg ik hun neuzen weer in dezelfde richting?
Ja, ik plan een gratis kennismakingsgesprek

Download gratis

De rol van de mediator bij een arbeidsconflict.

Arbeidsmediation helpt werknemers en leidinggevenden verder te komen, zodat 'het conflict' niet meer bepalend is. Hoe draagt de mediator hier aan bij.
Download gratis
echtscheidingsmediation

"Ik druk mijzelf nu veel positiever uit"

Lange tijd heb ik aan mijn team lopen trekken om ze creatiever te maken, meer lef te geven. Wij zijn een commerciële organisatie en worden afgerekend op onze resultaten en het rendement beviel mij niet. Toen hij aan de slag ging met mijn team, wilde Herman Schaeffer mij erbij hebben. Ik was niet de enige oorzaak, maar mijn houding speelde wel een grote rol. In plaats van stimuleren bleek ik mijn mensen te ontmoedigen. Door verkeerde lichaamstaal en woordgebruik. Ik bracht alles negatief, zonder dat te beseffen. Dat heb ik gelukkig weten om te draaien. Mijn team is daar sportief mee omgegaan.

Stel gerust je vragen

Als het om mediation gaat, zijn veel vragen heel persoonlijk. Herman Schaeffer gaat vertrouwelijk om met wat je hem vraagt. Hij stelt je op je gemak en helpt je concreet naar een volgende stap. Het eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.
Bel Mediator Herman: 06 24 10 40 77
Herman Schaeffer
Mediator
foto-footer
© 2024 Gemaakt door CustomerScope
chevron-downchevron-right