Voelt je eigen thuis als een vreemd nest?

FAMILIEMEDIATION

Plan een GRATIS kennismaking

FAMILIEMEDIATION

small logo
Het komt in de beste families voor dat er conflicten ontstaan. Er zijn talloze aanleidingen waardoor je met elkaar in onmin kunt komen te leven. Soms is de reden duidelijk aanwijsbaar, in andere gevallen is het een optelsom van gebeurtenissen. Het kan de relaties danig verstoren. Kom je er onderling niet uit, dan is familiemediation het overwegen waard. Je leert elkaars standpunten begrijpen en ontdekt wat jullie bindt en verdeelt. Om op basis daarvan opgeruimd verder te gaan.

De voordelen van Schaeffer familiemediation.

Het eerste gesprek is altijd gratis en 100% vertrouwelijk
Onafhankelijke en gecertificeerde mediator
Sneller en goedkoper dan hulp d.m.v. een advocaat
Subsidieregelingen mogelijk
Je krijgt de regie en het overzicht weer terug
Vraag een gratis adviesgesprek aan

Contactaanvraag familiemediation

Naam(Vereist)
Untitled(Vereist)

Een professionele mediator voelt de verhoudingen aan

Zien ze wel wie jij bent? Vaders en moeders, broers en zussen. Schoonouders, schoonzussen en zwagers. Neven en nichten. Ooms en tantes. Ze leven allemaal in die bijzondere groep die familie heet. De één doet dat uitbundig, de ander onzichtbaar. De één valt buiten de boot. De ander gedraagt zich als de kapitein op het schip. Familie zijn is een uitdaging, een opdracht, een lust of een last. Een professionele mediator voelt de familieverhoudingen aan en zorgt dat ieder (weer) tot zijn recht komt.

Zakgeld is een heet hangijzer in ons samengestelde gezin

Geef je kinderen hun zakgeld cadeau? Ik vind dat ze er best iets voor mogen doen. Ook wil ik niet dat ze meer krijgen dan vriendjes of vriendinnetjes. Mijn nieuwe partner ziet dat heel anders. Hij komt uit een welvarend gezin, zogezegd. Mijn ouders waren spaarzaam. Bovendien krijgen zijn kinderen nog extra geld toegestopt van de ouders van zijn ex. Het is gewoon te veel geld voor tieners. Zo leren ze de waarde ervan niet kennen. Daar maak ik mij zorgen over. Mijn partner en ik houden echt zielsveel van elkaar, maar op dit punt lopen onze ideeën hemelsbreed uiteen.
Bel Mediator Herman: 06 24 10 4 0 77
echtscheidingsmediation

Ik ben in alles gemiddeld en dat accepteren ze nu

Ik kom uit een artistiek gezin. Mijn vader is succesvol architect en mijn moeder een veelgevraagd violiste. Ook mijn beide broers zijn erg creatief. De één werkt bij een reclamebureau en de ander is designer bij een kledingmerk. En ik werk op kantoor. Gewoon op kantoor. Met gewone werktijden en gewone collega’s. Ik woon in een gewoon huis, in een gemiddelde straat. Als je eens wist hoe stressvol gewoon-zijn kan zijn! Ik ben eindeloos gestimuleerd, van vioolspelen tot ballet. Ik heb het gewone echt zelf moeten uitvinden, moeten bevechten, zeg maar. Op een gegeven moment zat ik aan de antidepressiva omdat ik afwijkend was van de familienorm. Dankzij mediation accepteren ze mij nu gewoon.

Stel gerust je vragen

Als het om mediation gaat, zijn veel vragen heel persoonlijk. Herman Schaeffer gaat vertrouwelijk om met wat je hem vraagt. Hij stelt je op je gemak en helpt je concreet naar een volgende stap. Het eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.
Bel Mediator Herman: 06 24 10 40 77
Herman Schaeffer
Mediator
foto-footer
© 2024 Gemaakt door CustomerScope
chevron-downchevron-right