Mediation Zwolle die van strijd naar oplossingen leidt

Samen komen we altijd tot een goede oplossing waardoor beide personen met geluk verder kunnen in hun leven.
Gratis kennismakingsgesprek

De kracht van een rustige benadering

Onze mediation streeft naar een situatie die voor beide partijen een win-winsituatie oplevert. De scheiding zal daardoor op een veel prettigere manier verlopen.

Samen tot een oplossing

Je hebt de mogelijkheid om uw belangen, wensen en emoties aan je partner te vertellen. Op die manier ontstaat er begrip voor beide situaties.

Terugwinnen van overzicht

Scheidingsmediation bied je de mogelijkheid om gestructureerd en oplossingsgericht jouw scheiding op een vriendelijke manier te regelen.

Geen juridisch proces

Echtscheidingsbemiddeling is veel voordeliger en sneller. Je bespaart namelijk de kosten van een dure advocaat en rechtzaak. 
Gratis kennismakingsgesprek

Onafhankelijke en gecertificeerde mediator

We zijn ingeschreven bij het kwaliteitsregister van de Mediators Federatie Nederland (MfN), wat garant staat voor onze expertise en professionele standaarden in scheidingsmediation.
foto-footer

Herman Schaeffer

"Er is niks vervelender dan een mediator die alles beter weet, kan ik vertellen uit ervaring."

Als ik terugkijk, speelde conflict een belangrijke rol in mijn leven, zowel privé als in mijn werk. Na een heftige periode als predikant, waarin conflicten me uitputten en ik een burn-out kreeg, verloor ik de liefde voor verschillende aspecten in mijn leven. Met mijn levenservaring heb ik geleerd dat echte hulp niet betekent dat anderen voor jou bepalen, maar dat het draait om het ondersteunen van jouw eigen weg. Als coach en mediator wil ik jou inspireren om jouw pad te vinden.
Gratis kennismakingsgesprek

Schaeffer mediation helpt mensen verder

Als je door mij begeleid wordt, zet ik alles wat ik geleerd heb in om jou te helpen je eigen keuzes te maken – jou én de ander die met jou bij mij aan tafel zit.
mediator zwolle

Financiële gevolgen, ouderschapsplan en kinderalimentatie. Ik kan jullie verder helpen en begeleiden.

Uit de scheidingsmediation komen afspraken waar jullie beiden achter staan. Hierdoor is het voor beide partijen gemakkelijker om zich aan de afspraken te houden, bovendien ziet de echtscheidingsmediator hierop toe. Jullie bepalen namelijk samen de afspraken en de regeling tijdens scheidingsmediation. Ik begeleid jullie en regel hiervoor de nodige administratie.
Gratis kennismakingsgesprek
Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan

Contactaanvraag huwelijksmediation

Naam(Vereist)
Untitled(Vereist)

De voordelen van Schaeffer huwelijksmediation.

Het eerste gesprek is altijd gratis en 100% vertrouwelijk
Onafhankelijke en gecertificeerde mediator
Sneller en goedkoper dan hulp d.m.v. een advocaat
Subsidieregelingen mogelijk
Je krijgt de regie en het overzicht weer terug

Stel gerust je vragen

Als het om mediation gaat, zijn veel vragen heel persoonlijk. Herman Schaeffer gaat vertrouwelijk om met wat je hem vraagt. Hij stelt je op je gemak en helpt je concreet naar een volgende stap. Het eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.
Bel Mediator Herman: 06 24 10 40 77
Herman Schaeffer
Mediator
foto-footer
© 2024 Gemaakt door CustomerScope
chevron-down