MEDIATION ZWOLLE

small logo
Door middel van mediation helpen wij jou op een toegankelijke en praktische manier orde te scheppen in de chaos die een scheiding teweeg kan brengen. Schaeffer Mediation biedt jou professionele hulp bij scheiding door middel van mediation in Zwolle en omgeving.

De voordelen van Schaeffer mediation Zwolle.

Het eerste gesprek is altijd gratis en 100% vertrouwelijk
Onafhankelijke en gecertificeerde mediator
Sneller en goedkoper dan hulp d.m.v. een advocaat
Subsidieregelingen mogelijk
Je krijgt de regie en het overzicht weer terug
Vraag een gratis adviesgesprek aan

Contactaanvraag huwelijksmediation

Naam(Vereist)
Untitled(Vereist)

Het belang van de kinderen wordt besproken door de mediator

Wij begeleiden jou en je partner bij het maken van afspraken over hoe nu verder te gaan. Daarbij staan de belangen van de kinderen voorop. De kinderen worden dan ook door onze mediator op een veilige manier betrokken in het echtscheidingsproces. Onze mediator is werkzaam vanuit ons kantoor in Zwolle.

Het ouderschapsplan opstellen

Het ouderschapsplan is verplicht om op te stellen voor
ouders die uit elkaar gaan en minderjarige kinderen
hebben. Dit geldt zowel voor samenwonenden,
getrouwde stellen en geregistreerd partners.
Lees meer over het ouderschapsplan

Waarom kiezen voor mediation Zwolle bij een scheiding?

Een scheiding is in de meeste gevallen een emotionele aangelegenheid. Daarnaast moeten er veel zaken zorgvuldig geregeld worden. Mediation is een constructieve manier om met heldere afspraken goed uit elkaar te gaan.
Onze mediator begeleidt jou en je partner om (weer) te communiceren en tot een bevredigend eindresultaat te komen. Afspraken die jullie gezamenlijk maken, worden vastgelegd in een convenant.
Ja, ik plan een gratis kennismakingsgesprek

Download gratis

Handige checklist als je wilt scheiden

In deze handige checklist krijg je 15 punten aangereikt die van belang zijn bij een scheiding. Het zal je helpen overzicht te krijgen.
Download gratis

De voordelen van mediation Zwolle ten opzichte van een advocaat

De voordelen van mediation Zwolle in vergelijking tot het inschakelen van een advocaat zijn groot: in kortere tijd kom je tot afspraken die niet alleen door jullie beiden gedragen worden maar die vooral bij jullie situatie passen. Dat scheelt veel kosten, frustratie, spanning en tijd.
Ja, ik plan een gratis kennismakingsgesprek

Scheiden en financieel

Een echtscheiding ontslaat u niet van de plicht om financieel voor elkaar en uw eventuele kinderen te blijven zorgen. Deze onderhoudsplichten zijn in de wet vastgelegd als partner- en kinderalimentatie. De hoogte en duur van de alimentatie is afhankelijk van een aantal factoren, zoals inkomen, draagkracht en behoefte.

Laat ons je alimentatie berekenen

Vraag een berekening op.

berekening op

Naam(Vereist)
Untitled(Vereist)

Ervaren mediatior in Zwolle

Wij zetten mediation op een constructieve en succesvolle manier in en dit vereist kunde en betrokkenheid. Wij werken in Zwolle met ervaren en berokken mediators die ieder een eigen specialisme hebben. Onze mediator begeleidt op een professionele manier en is erop gericht om de beste uitkomst voor jou en je partner te realiseren.

Als onpartijdige derde brengt onze deskundige mediator de communicatie op gang tussen jou en je partner. Maar helpt jou en je partner ook met de totstandkoming van passende oplossingen. In tegenstelling tot een rechtszaak, wacht je niet op een beslissing van de rechtbank, maar kom je op afspraken die bij jullie situatie passen.
Ja, ik plan een gratis kennismakingsgesprek
professionele mediator

De rol van onze mediator in Zwolle

Onze mediator treedt voor beide partijen op. De focus van onze mediator ligt op het echt afronden van jullie relatie en het begeleiden van de overgang van partners naar ex-partners en ‘collega-ouders’. Alleen dan kom je samen tot goede afspraken waar jullie beiden en vooral de kinderen de toekomst mee in kunnen. Onze mediator heeft alle kennis en kunde in huis om jullie beiden ook door de soms ingewikkelde materie heen te loodsen.

Onze mediator is ten alle tijd eerlijk, recht door zee en gaat samen met jullie op zoek naar een oplossing waar jullie daadwerkelijk verder mee kunnen. Dit op een zo prettig mogelijke manier. Bij Schaeffer Mediation Zwolle ben je verzekerd van professionele en betrokken hulp.

Ben je verwikkeld in een conflict en zoek je mediation in de omgeving van Zwolle? Neem dan contact op met Schaeffer Mediation.
Plan een GRATIS kennismaking

Stel gerust je vragen

Als het om mediation gaat, zijn veel vragen heel persoonlijk. Herman Schaeffer gaat vertrouwelijk om met wat je hem vraagt. Hij stelt je op je gemak en helpt je concreet naar een volgende stap. Het eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.
Bel Mediator Herman: 06 24 10 40 77
Herman Schaeffer
Mediator
foto-footer
© 2024 Gemaakt door CustomerScope
chevron-downchevron-right