Mediation tarieven

Wat is het je waard om dit conflict achter je te laten?

Bij persoonlijke conflicten

Voor informatie over het actuele uurtarief kun je gerust contact met mij opnemen.
In een aantal gevallen kun je gebruik maken van vergoedingen. Omdat ik als geaccrediteerd familiemediator ingeschreven sta bij de Raad voor Rechtsbijstand, kun je als het om familiemediation gaat tot een bepaalde inkomens- en vermogensgrens aanspraak maken op gesubsidieerde mediation (dit heet een toevoeging). De kosten die je maakt voor mediation worden dan grotendeels vergoed door de overheid.

Raad voor rechtsbijstand
Om na te gaan of je hiervoor in aanmerking komt, kun je op de website van de Raad voor Rechtsbijstand terecht. In veel gevallen is toevoeging mogelijk. Je krijgt dan alleen nog te maken met een eenmalige eigen bijdrage vanaf € 55,-. De exacte hoogte is afhankelijk van je persoonlijke inkomen en/of vermogen.

Smalle beurs regeling
Mocht je graag individuele (conflict) coaching ontvangen en heb je het niet al te breed, dan is er uiteraard overleg mogelijk met betrekking tot de vergoeding. Laat de financiële kant van de zaak je niet weerhouden om contact te maken. Van harte welkom!

Bij zakelijke conflicten

Voor team- en business-mediation hanteer ik een uurtarief van € 150/180,- (excl.btw), afhankelijk van de complexiteit van de opdracht. Ik werk niet op offertebasis, aangezien een traject zich van tevoren moeilijk laat voorspellen. Je kunt als bedrijf, team of als twee betrokkenen op elk moment beginnen of eindigen met de mediation. Verwacht van mij geen dwingende managementadviezen. Wel begeleiding bij het beëindigen van conflicten en het vinden van nieuw perspectief.

Schaeffer Mediation Zwolle, sinds 2015

neem direct contact op en bel herman schaeffer 06 24 10 40 77